Студио ATM

Апартаментен хотел гр. Разлог

Апартаментният хотел е разположен на главния път към град Разлог, като мястото предлага много добри комуникационни възможности : максимална близост до градовете Разлог и Банско и съответно ски писти и съоръжения през зимния сезон и в съседство с изграден голф – комплекс. Районът се отличава с живописна природа и панорама с изглед към Пирин и един от най-високите български планински върхове – Вихрен. Теренът е с малки наклони , което осигурява удобен пешеходен и автомобилен подход. Предвидено е подземно и наземно паркиране с необходимия брой паркоместа и възможности за временен престой на външни посетители.

Уникалният дизайн на целия комплекс е съобразен с планинския характер на местността. Формите излъчват спокойствие и ненатрапчивост. Избегнати са тежките обеми, а всяка фасадна плоскост е оформена с помоща на ясни детайли, естествени материали, подходящо членение, панорамни витрини. От друга страна комплексът притежава свой собствен запомнящ се облик, който я превръща в художествен и градоустройствен акцент в територията на целия район.

Сградата се състои от две секции, свързани помежду си с комуникационно ядро като всяка от тях се състои от партер, 4 етажа и подпокривно ниво и притежава съвременна организация на взаимосвързаните и актуални в днешно време функции :

  • отдих и възстановяване
  • обитаване
  • развлекателни
  • служебни
  • технически

Структурата на апартаментната част предлага широки възможности за собствениците, като всеки апартамент може да бъде закупен, отдаден за ползване или наемане и притежава индивидуални санитарни възли, индивидуални устройства за отчитане на водопотребление, топлоенергия, електричество, възможност за поставяне на климатици итн. Това дава максимална гъвкавост при управлението им и възможности за всеки отделен собственик или посетител да чувства удоволствието едновременно от сезонната пълноценна почивка или постоянното жилищно обитаване. Същевременно са осигурени всички необходими развлекателни и рекреативни зони, като по този начин е осигурен пълният пакет на обслужването.

Функционален тип:
Апартаментен Хотел
Година:
2007
Местоположение:
гр. Разлог
Статус:

Проект
Площ:
ЗП – 975.82 м²
РЗП – 6181.01 м²